Güneş akşamın kızıllığınıda katıp önüne yavaş yavaş süzülmeye başladı gökyüzünden aşağılara doğru.......
Gökyüzü kırmızı bir renk aldı ,arada gri ışıklar saçılıyor sanki gözbebeklerime vuran ,altın varaklı grimsi ışıklar,uzaklara yakınlara ,dünlere bugünlere takılıyorum dalgın dalgın.hava gittikçe kararıyo düşünceler beni çoktaan almış götürmüş bile hayatın içinde hayallerle kayboluyorum ,bir an sessizliği hissediyorum ,iliklerimde bir serinlik yüreğimde ufaktan bir telaş bir korku başlıyor, akşamlardan değilde gecelerden ürkerim korkarım biraz.hayallerimi bile kaybettiğim olmuştur o karanlıklarda arayıpta bulamadıklarım olmuştur gecenin içinde......
Gece oldumu kimi insan sevdalarını salar sokaklara, acılarını fırlatır atar ,feryatlar ,figanlar,sessiz çığlıklar ve.......ve en çokta gözyaşları akar sel olur gecelerde.....karanlık çook derinlerinde saklar bunları kimselere göstermez kimselere söylemez.
Her romantik insanın,her duygusal insanın kendini gecelerde kendileri gibi hissettiklerini bilirim ,güneşe düşmanlıkları yoktur ama geceyle ayla ,yakamozla kardeştir onlar ,sevgilidir.içlerindeki sevgileri acıları, mutlulukları paylaşırlar,en çok sokaklarda kaldırım taşlarını sayarak gezmeyi sever gececilerbir yere bir göğe bakarlar gökyüzündekinden mucizeler beklerler olmadımı yeryüzündeki toprağa gözlerini dikerler(Allahımm ya bana Dileğimi ver yada al bu canımı)
Sevgililer geceleri bekler kuytu köşelerde öpüşmek için,o kaçamakları saklarlar siyahlara ama beyazdır sakladıkları yinede sarar sarmalar sıkıca üstünü örter saklarlar..........kötüler geceleri bekler düşmanlıklarını yapmak için can yakmak için geceleri insan uyur ,hayvan uyur ,bitki uyur ama nefret hep gözüaçıktır bekler,yapacaklarını saklayacaktır oda herkez gibi geceyi derinliği bekler........
Gecelerin şahidi yoktur,üzerine yazı yazamadığımızdır ,içinden çıkamadığımızdır karanlık,koşupta yakalayamadığımız ,durupta bekleyemeiğimiz ,bilipte söyleyemediğimiz,görüpte hatırlamadığımız en gizli hazinelerimiz ,en sırlı dosyalarımız gecelerimizle eştir
Sormayın nedir ,nerdedir, nasıldır herşeyi yapabilirsiniz gece olduğunda benim gibi hayallere dalabilirsiniz başkaları gibi aşık olabilir ,çığlıklarınızı atabilir ,feryat edebilir, aklınıza gelen her türlü çılgınlığı yada kötülüğü yapabilirsiniz, istediğinizin peşinden koşar ,istediğinizden arkanıza bakmadan kaçarsınız hesap soranınız olmayacaktır gecelerin içine kattıklarınızdan GECELERİN ŞAHİDİ YOKTUR