Alişan Fanclub

Join the forum, it's quick and easy

Alişan Fanclub

Alişan Fanclub

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan Fanclub Sitesi

nameler...

ilker_net
    ilker_net
    Modaratör
    Modaratör

Erkek Mesaj Sayısı : 1610
    İş / Hobi : ADMİN

nameler... Empty nameler...

Mesaj tarafından ilker_net C.tesi Nis. 05, 2008 11:45 am

Ey yar sustun sustun bu zamana kadar bu saatten sonra da konusma sus ebediyete kadar...Bırak beni bana,kaderimi yasayayım doya doya...Kazanırım bu savas belki bi gün,gözümü actıgımda ne sevgi ne hüzün...

Seni,saf sevgime sardım kefen yaptım ve sevgime yakısır bir veda yaptım.Yüregimde seni sakladıgım yere bi tane de mezar kazdım..Papatyalardan güzel bir tac yaptım.Sonsuza kadar bu kalbi de gömüyorum seninle, kifayetsiz kalan sözlerimle...

Sanıyor musun bu kalp bi daha sever.Asla asla asla!...Sadece benim gibi seven birine saygı duyar bu beden ve bu sevgi karsısında susmaz bu nedenden...Kapatmaz kendini o zaman yalnızlık zindanlarına...

Geleceksen bile gelme artık.Bu sevgi altında enkaz olmus birisi icin ilerisi cok karanlık...Bu sevgiyi kaldırabilecek yürekkkkkk bu cocukta yok artık...

Ne senle ne sensiz nedensiz!...

Sevgimi nefretime bırakmak zorunda kaldım affet sevdigim bu acıyla daha fazla yasayamazdım...

Neden diye sorma nedensiz seven bu yürek,'neden' sorusunu kabul etmeyecek...

Bir gün karsılasırsak sert bi rüzgar hissedersin belki yüzünde acıyı hemen hissetmesin sonradan yakar ya verdigi soguklukla...Senden istedigim ne üşü ne de yan ben ikimizin yerine hem üşür hemde yanarım nefret rüzgarlarımla...

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:46 pm