Alişan Fanclub

Join the forum, it's quick and easy

Alişan Fanclub

Alişan Fanclub

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan Fanclub Sitesi

Olsun

ilker_net
    ilker_net
    Modaratör
    Modaratör

Erkek Mesaj Sayısı : 1610
    İş / Hobi : ADMİN

Olsun Empty Olsun

Mesaj tarafından ilker_net C.tesi Nis. 05, 2008 12:19 pm

ayaz diyorum ayaz..güz ayazı yakıyor tenimi..yoksun,yangınlarda buz kesiyor ellerim..oysa gelseydin,gelebilseydin,baharlara gebeydi gözlerim..yemyeşil sular gibiydim o vakit..gelmedin,gelemedin..ahh yar!erittin...

hani yokluk var ya,hani hiçlik..hani 'iç'lik..içime düşer de yokluğun,adı hiçlik olur da,söyleyemem kimseye..ağlayamam yol boyu otobüslerde..beklerim gelesin..olsun,fırtınalarla da olsa yine de gelesin..

kış dedim ya hani kış..hala toz duman buralar..hala soğuk..giderken açtığın camları kapatamadım..çok uğraştım ama kurtulamadım..eremedim bahçe bahara...oysa gelseydin,ah bi gelseydin...

asırlar öncesinden kalma tozlu raflarımda tozlu ve eskimiş yalnızlıklar biriktirdim..şimdi içime kimleri alsam da dolmaz boşluğum..eksiğim sensin,doğru parçası sensin ömrümün...

gözlerinden gözlerime toz sürdüm..canım çok yansa da yalnız sanaydı bu sürgün..yalnız sana göç etmek içindi başka tüm kapıları kapatışım..oysa görmedin..gelmedin yar,ahh bi bilseydin..

ne kadar anlatsam da nafile..yoksun;duymuyorsun,görmüyorsun,bilmiyorsun ..içimde güneşi ellerinde tutan küçük çocuk yakarışları var..aldırmıyorsun.olsun..yine de bekleyeceğim..çünkü sen ömrümün doğrususun..varsın ömrüm yoluna yok olsun..olsun..olsun..olsun..

yine de;olsun..

Similar topics

-

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 4:57 pm