Alişan Fanclub

Join the forum, it's quick and easy

Alişan Fanclub

Alişan Fanclub

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan Fanclub Sitesi

3 posters

Erbil babam gibi !`

can-efan
    can-efan

Admin

Admin

Erbil babam gibi !` Empty Erbil babam gibi !`

Mesaj tarafından can-efan Salı Ocak 29, 2008 5:42 pm

İSTANBUL - Ünlü sanatçı Alişan , Mehmet Ali Erbil `i çok sevdiğini söyleyerek, `İnşallah kızını isteyip damadı olmak istiyorum` diye konuştu. Zeytinburnu Olivium Center `da her hafta geleneksel olarak düzenlenen minder sohbetine katılarak hayranları ile hasret gideren Alişan , sevenlerinin soruları karşısında oldukça zor anlar yaşadı. Özel hayatıyla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Alişan , `Mehmet Ali beyi çok seviyorum. O benim babam gibi. Bu konu hakkında gerek Erbil , gereksek ben yeteri kadar açıklamalar yaptık. İlerleyen zamanda resmi olarak kızını isteyip damadı olmak istiyorum. Hayatta en çok sevdiğim şey; ailem, işim ve kuracağım yeni yuvadır` diye konuştu. `Ben istemedim`

Klibinde oynattığı Tülin `le ilgili açıklamalarda da bulunan Alişan , `Herkes tepki gösteriyor ama oynatmayı ben değil, prodüktörüm istedi. Caner ve Tülin hakkında konuşmak istemiyorum. Bu konu benim için kapanmıştır` dedi. Yeni bir dizi film çektiğini de sözlerine ekleyen Alişan , `Yeniden hayranlarıma kavuşacağım için çok mutluyum` şeklinde konuştu
    alişan_caqla
    alişan_caqla

Admin

Admin

Erbil babam gibi !` Empty Geri: Erbil babam gibi !`

Mesaj tarafından alişan_caqla Salı Ocak 29, 2008 5:54 pm

haber için teşekkürler
    hande
    hande
    ALİ
    ALİ

Erbil babam gibi !` Empty Geri: Erbil babam gibi !`